Anders Austad Grunt - portræt

Anders Austad Grunth

Lead

Anders Austad Grunth

Lead

Anders, der er vores melodibærende mand - og dermed en nøglespiller på holdet - er uddannet sanger fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Anders har ud over at synge med cph four sin daglige gang i Helligåndskirken, hvor han er ansat som sanger, og dirigerer desuden Midsjællands Kammerorkester. Anders har spillet violin i mange år og er en del af Københavns Drengekors mandskor.

Philip Due Nørgård - portræt

Philip Due Nørgård

Tenor

Philip Due Nørgård

Tenor

Philip, der er vores mand på toppen, og altså det man i barbershop-lingo må kalden "the icing on the cake" er uddannet sanger og hørelærepædagog fra det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Philip har i en lang årrække arbejdet som kordirigent for et kor specialiceret i renaissancemusik, og hans hjerte slår da også - foruden for barbershop-repertoiret - særligt for netop musikken fra Renaissancen. Han er en erfaren ensemblemusiker med mange års professionel erfaring, og ud over at synge med CPH Four underviser Philip på musikskolerne i Køge og København.

Tobias Fensløv - portræt

Tobias Fensløv

Bariton

Tobias Fensløv

Baryton

Tobias Fensløv er professionel sanger indenfor både klassisk og rytmisk musik. Han synger barytonstemmen i CPH Four. Tobias er oprindeligt uddannet som rytmisk bassist og sanger, men har efterfølgende videreuddannet sig i klassisk sang. Når han ikke synger barbershop, optræder Tobias som solist i både rytmisk og klassisk sammenhæng. Tobias er assistent i Operaen på det Kgl. Teater, kirkesanger ved Valby Søndre Sogn samt æresmedlem af Operettekompagniet Polyhymnia. Han fyrer også op under dansegulvet som bassist og forsanger i festorkesteret TAKE-TWO, samt laver koncerter med populærmusik, opera/operette og den danske sangskat.

Simon Rønne Rischel - portræt

Simon Rønne Rischel

Bas

Simon Rønne Rischel

Bas

Simon, der er bas i CPH Four - og dermed gruppens hovedhjørnesten - er uddannet sanger fra Rytmisk Musikkonservatorium i København. Simon har mange års erfaring som soloperformer og bandmusiker. Simon underviser til daglig i sang og klaver på Bernadotteskolen i Hellerup. Herudover arbejder han som korleder og kirkesanger.