300620AndersPortrait

Anders Austad Grunth

Lead

Anders Austad Grunth

Lead

Anders, der er vores melodibærende mand - og dermed en nøglespiller på holdet - er uddannet sanger fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Anders har ud over at synge med cph four sin daglige gang i Helligåndskirken, hvor han er ansat som sanger, og dirigerer desuden Midsjællands Kammerorkester. Anders har spillet violin i mange år og er en del af Københavns Drengekors mandskor.

300620PhilipPortrait

Philip Due Nørgård

Tenor

Philip Due Nørgård

Tenor

Philip, der er vores mand på toppen, og altså det man i barbershop-lingo må kalden "the icing on the cake" er uddannet sanger og hørelærepædagog fra det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Philip har i en lang årrække arbejdet som kordirigent for et kor specialiceret i renaissancemusik, og hans hjerte slår da også - foruden for barbershop-repertoiret - særligt for netop musikken fra Renaissancen. Han er en erfaren ensemblemusiker med mange års professionel erfaring, og ud over at synge med CPH Four underviser Philip på musikskolerne i Køge og København.

300620TobiasPortrait

Tobias Fensløv

Bariton

Tobias Fensløv

Baryton

Tobias Fensløv er professionel sanger indenfor både klassisk og rytmisk musik. Han synger barytonstemmen i CPH Four. Tobias er oprindeligt uddannet som rytmisk bassist og sanger, men har efterfølgende videreuddannet sig i klassisk sang. Når han ikke synger barbershop, optræder Tobias som solist i både rytmisk og klassisk sammenhæng. Tobias er assistent i Operaen på det Kgl. Teater, kirkesanger ved Valby Søndre Sogn samt æresmedlem af Operettekompagniet Polyhymnia. Han fyrer også op under dansegulvet som bassist og forsanger i festorkesteret TAKE-TWO, samt laver koncerter med populærmusik, opera/operette og den danske sangskat.

300620SorenPortrait

Søren Bracher Rasmusen

Bas

Søren Bracher Rasmussen

Bas

Søren der styrer gruppens bund er Chp Fours nyeste medlem. Søren er uddannet sanger fra Vestjysk Musikkonservatorium, og har i mange år indgået som forsanger, og af og til bassist, i mange forskellige konstellationer, lige fra bigbands over pop- og rockbands til jazztrioer. Han synger endvidere i kammerkor, så hans stemme spænder vidt, hvilket gør ham til et ideelt fundament i gruppen.